Традиційний смак, який передає колорит Грузії. Рулети з баклажанів, заправлені тертим волоським горіхом, з додаванням зелені, часника та оригінального букету грузинських спецій
Маринуємо за старовинним рецептом, який знайшли в книгі рецептів прабабці. Гострий перець, часник, томати, огірки та рожева капуста
В’ялена свинина, шинка куряча, шинка з індички, ковбаси «Київська» та «Салямі»
Грузинські сири для твого ідеального відпочинку. Бринза, сулугуні, Дор Блю, сир з перцем, підкопчений сир, подаємо з виноградом або волоським горіхом
Вітаміни не забуваємо, замовляємо на стіл свіжі сезонні овочі.
Куди ж без українського колориту! Картопельку нарізали, оселедець, ммм-маринований у спеціях, виклали і швиденько на твій стіл!
Смачна ароматна м'ясна закуска для справжніх поціновувачів
Курка, гриби, копчений сир, гранат
Шарон, прошуто, сир Дор Блю, мигдаль, гранат, мікс салату
з відвареним курячим філе, маринованими грибами, болгарським перцем та сулугуні
телятина, авокадо, чері, кунжут, кукурудза, мікс салату, соус на основі Теріякі
Колориту Грузії бажаєш? Цей салат для цього і створено! Соковиті томати, огірки, цибуля Марс, пікантний перець Чилі, часник, петрушка, кінза, кріп та ароматний базилік. Вах, смакуй скоріше!
Між країнами на літеру "Г" є щось спільне, а саме, неймовірний смак салатів. Свіжі томати, огірки, болгарський перць, маслини, сир Фета та кунжут, заправлені оливковою олією. Свіжий та всім знайомий смак.
Ніжне куряче філе з томатами, тертим волоським горіхом, зеленою цибулею та соусом на основі домашнього майонезу. На смак ситно та колоритно.
З копченим філе, червоною цибулею, болгарським перцем, помідором, смаженим баклажаном, червоною квасолею, волоським горіхом
Щось цікаве - це про цей салат. Смак яскравий, як традиційний килим в Грузії. Куряча печінка, маринована в малиновому соусі з додаванням карамелізованого грушею та апельсинового фрешу, мікс салату та томати чері.
Освіжаючий мікс салату викладаємо на тарілку, а до нього яскравий апельсин, моцарелу, томати Чері, хамон та соус. Легкий та освіжаючий салат. Гарно пасує м‘ясним стравам.
Класична класика, без якої прости нікуди не подітись. Куряче філе, хрусткий салат Айсберг, томати Черрі, Пармезан, перепелині яйця, бекон та пшеничні сухарики.
Грибні капелюшки з вершковою начинкою
* З додаванням кінзи, Чілі, часнику
Дорадо з цибулею, шпинатом, грибами, вершками, сиром. Справжній шедевр від нашого шефа
🚫💡Не подаємо під час вимкнення світла💡🚫 подається з аджикою * З додаванням кінзи, Чілі
🚫💡Не подаємо під час вимкнення світла💡🚫 з журавлиним соусом
Баклажан з курячим філе, перепелиним яйцем та овочами (цибуля, помідори, перець)
Індичка, тушкована в білому вині з додованням грибів, цибулі, картоплі, міксу зелені, грузинських спецій, перцю чілі та сиру сулугуні * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
Мікс свинини та яловичини, загорнутий у молоді листки винограду * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
Телячі мізки з печерицями під сиром сулугуні. Спражній делікатес для поціновувачів традиційних смаків
Бичачі яйця, запечені з грибами у вершковому соусі. Смак здивує ніжністю * З додаванням часнику
Свинина, приготована у вершковому соусі та запечена з сиром сулугуні і грибами * З додаванням часнику
Соковита свиняча вирізка, запечена з картоплею на кеці. Для тих, хто зголоднів * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
Гаряча червона квасоля, обсмажена з ароматними травами та спеціями. Колоритна страва, щоб відчути Грузію
🚫💡Не подаємо під час вимкнення світла💡🚫 М'ясо, яке обволікає кістку, витримується до того часу, поки не стає ніжним, тож кожен шматочок просто тане в роті. До цієї дивовижної телятини додаються баклажани, перець болгарський, селера, морква та цибуля, створюючи ідеальний баланс між м'ясом та тушеними овочами М’ясо - 🐮 * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
🚫💡Не подаємо під час вимкнення світла💡🚫 Фермерські сири: сулугуні, дор блю, брі обьеднані у гарячому темпурі 🧀 З додаванням журавлиного соусу
🚫💡Не подаємо під час вимкнення світла💡🚫 Медальйони зі свинини, окутані шинкою, з овочами гриль , подаються з пюре
Курча, запечений у вершково-часниковому соусі. Ніжна страва для тебе * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
Печериці з вершками, запечені під сиром сулугуні. Гриби під сиром, яке поєднання може бути краще? * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
Ніжна молочна телятина в томатному соусі, яскравий смак та дійсно "привіт" з Грузії * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
Ніжна курка, запечена з баклажаном та цибулею в сметанному соусі під сиром.
Гарбузовий крем-суп з додаванням кедрових горіхів та гарбузового насіння
Традиційний ароматний суп, готуємо з ніжної телятини, дбайливо підібраними спеціями та грузинською секретною ноткою. На смак - насичений та ситний. Краще смакує з Лавашем із печі.
Що буде, якщо взяти свіжі печериці, картоплю, цибулю та вершки? Ніжний та насичений на смак, грибний крем-суп! Подаємо з сухариками.
Фірмова солянка з курячого філе та копченостей. Дуже м'ясний смак, який гарно збалансованиий долькою лимона. Краще смакує з Лавашом із печі!
Пухка свіжа паляниця, щойно вийнята з печі і одразу до тебе на стіл
Маленька паляничка з кукурудзяної муки та сиром. Хрумкі маленькі смаколики.
Неймовірно ароматний сирний «човник» з додаванням трюфеля з печерицями, оповиті ніжним вершковим соусом з пармезаном
«Човник» з листкового тіста, оповитий ніжною начинкою з сиру, курячого філе, грибів, солодкого перцю та цибулі. Стане Вашим фаворитом, запевняємо.
Для справжніх поціновувачів традиційного листкового хачапурі, наче на березі сонячного Батумі. Подаємо з освіжаючим овочевим салатиком.
Секрет цієї грузинської палянички у тому, що сир не лише всередині, а й зовні! Подвійний сир = подвійне щастя!
Традиційний "човник", де ніжний сир заполонив всю внутрішню частину, а зверху - жовток. Відриваєш хвостик човника, змішуєш начинку і все, ти вже розумієш грузинську мову. Спробуй!
Пухка паляничка, щедро наповнена сиром, шпинатом та стиглими томатами. Чи є більш соковитий хачапурі? Ой, не знаємо!
Шеф довго думав, яку страву зробити своєю "родзинкою", а поки думав, взяв до рук пухке тісто, нарубив свинини, додав сир сулугуні, завернув м'со та сир у тісто, поставив запікати - оп, а головна страва шефа вже готова! * з додаванням кінзи
Колись Сванеті заховали соковиту свинину у тісто і запекли, це було настільки смачно і просто, що ми закохалися у цей рецепт і тепер готуємо його для тебе. * з додаванням кінзи, часника
Маленька Меланія настільки закохана у грузинські сири, що просить додавати їх як можна більше. Тому на паляничку додали 4 сири (бринзу, сулугуні, дор-блю та філадельфію) зелень і вах, як смачно!
Пухка паляниця, мікс сирів, Дор Блю, соковита груша, ягідний соус та гранат. Беремо ніжний ломтик хамону і на хачапурі. Прикрашаємо пелюстками мигдалю. Вишуканий смак, який захоплює.
Багато сиру не буває! Сирний смак цієї палянички ви точно не забудете! Бринза, сулугуні та трюфельний сир- ідеальне поєднання ! * з додаванням часнику
з крем сиром та фетою ❗️*ціна за 1 шт, замовлення від 5 шт❗️
Креветки, куряче філе, цибуля, кінза, вершки, молоко кокосу, свіжий імбир, часника, помідор ❗️*ціна за 1 шт, замовлення від 5 шт❗️
з м'ясом (свинина-яловичина) під вершково-часниковим соусом з додаванням часнику
Соус на основі трюфелів та кінзи надає страві розкішний аромат та смак, завдяки якому хінкалі стають неперевершеною стравою, що розкривається від першого до останнього шматочка ❗️*ціна за 1 шт, замовлення від 5 шт❗️ * з додаванням часнику
❗️*ціна за 1 шт, замовлення від 5 шт❗️ * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
🚫💡Не подаємо під час вимкнення світла💡🚫 Колись куштували хінкалі в вині? Зараз саме час! Беремо звичні хінкалі з начинкою яловичина-свинина додаємо аджику та варимо в вині. ❗️*ціна за 1 шт, замовлення від 5 шт❗️ * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
❗️*ціна за 1 шт, замовлення від 5 шт❗️ * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
❗️*ціна за 1 шт, замовлення від 5 шт❗️
🚫💡Не подаємо під час вимкнення світла💡🚫 свинина, яловичина з додаванням сиру МІХ та гранат ❗️*ціна за 1 шт, замовлення від 5 шт❗️ * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
з крем сиром та фетою
Креветки, куряче філе, цибуля, кінза, вершки, молоко кокосу, свіжий імбир, часника, помідор 5 шт!
з м'ясом (свинина-яловичина) під вершково-часниковим соусом з додаванням часнику
Соус на основі трюфелів та кінзи надає страві розкішний аромат та смак, завдяки якому хінкалі стають неперевершеною стравою, що розкривається від першого до останнього шматочка * з додаванням часнику
* З додаванням кінзи, Чілі, часнику
🚫💡Не подаємо під час вимкнення світла💡🚫 Колись куштували хінкалі в вині? Зараз саме час! Беремо звичні хінкалі з начинкою яловичина-свинина додаємо аджику та варимо в вині.
* З додаванням кінзи, Чілі, часнику
🚫💡Не подаємо під час вимкнення світла💡🚫 свинина, яловичина з додаванням сиру МІХ та гранат * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
Ніжне курча маринуємо за спеціальним рецептом, готуємо до хрумкої скоринки і вам на стіл за 1 шт
Кілограм шашлику з телятини, соковитої свинини, ніжного курча, курча тапака з овочами на мангалі та асорті соусів. Клич друзів, родину, знайомих - ми влаштуємо справжню грузинську вечірку!
Дачні друзі: томат, солодкий перець, баклажан, кабачки, печериці, цибуля та кукурудза. На мангалі обсмажили і швиденько до вас на стіл!
Свинячі ребра маринуємо, смажемо на мангалі у соусі барбекю, а потім подаємо тобі. Чудово смакує з Шушею та Грецьким салатом.
Соковиті шматочки свинини, дбайливо обсмажені на мангалі.
200 г
Філе курочки обсмажуємо на мангалі, ніжно та соковито
Соковитий стейк зі свинини на кістці, подаємо з соусом. Ціна вказана за 1 порцію
З індички та сиром сулугуні. Ніжний смак, який вдало підкреслять наші соуси, не забудь обрати * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
Взяли свинину та яловичину, зробили найсоковитіший кебаб, який лише можна уявити. А якщо доповнити все це нашими соусами, все, можна лишитись жити в Марані. * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
Картоплю та ломтики бекону дбайливо смажимо на мангалі. На смак, як літній вечір з друзями десь на дачі в Грузії.
Найсоковитіший люля з індички та сиру сулугуні загорнутий в тісто. Готується на мангалі і має приємний смак димку з вогню. Посипається кунжутом та подається з соусом * З додаванням кінзи, Чілі, часнику
за 100 г (Один стейк від 300грам)
Ніжне картопляне пюре, у яке щедро додано сир сулугуні. А як воно тягнеться!
Золотисті дольки картопельки у спеціях. Вах, як смачно!
🚫💡Не подаємо під час вимкнення світла💡🚫 Класика нового світу - обсмажені картопляні палички. Краще смакує із соусом
Картопляні сонечка з грибами, які так доречно доповнені сметаною.
Улюблені картопляні сонечка подаємо з ніжною рибкою та крем сиром
Картопляні сонечка з сиром сулугуні та сметаною.
Гаряча червона квасоля, обсмажена з ароматними травами та спеціями. Колоритна страва, щоб відчути Грузію
Пікантний грузинський соус зі сливи, з додаванням зелених трав та прянощів
Кисло-солодкий соус на основі стиглих томатів та прянощів. Традиційний грузинський соус
Ніжно-пікантний смак, добре смакує як з м'ясом, так і з рибою
Соус на основі гранату та прянощів, має приємно солодкий смак
Класичний соус на основі томатної пасти та прянощів, добре смакує з м'ясом
Простий та зрозумілий солодкий смак томатів та прянощів
Ніжний соус на основі сметани, сванської солі, укропу та часнику
Хрустке листкове тісто в поєднанні з фірмовим фісташковим заварним кремом Готуємо з-під ножа
Ароматне, просочене кавою печиво Савоярді в поєднанні з ніжним кремом на основі Маскарпоне, у який ми додаємо соковите гарбузове пюре
Французький десерт з неймовірною рідкою шоколадною начинкою. Коли шоколад і зовні, і всередині! *на доставку подача без морозива
Грузинська пахлава
Мозиво біле без нічого - 90 грн Морозиво з горішками - 100 грн Морозиво з фруктами - 100 грн
Мозиво шоколадне без нічого - 100 грн Морозиво з горішками - 120 грн Морозиво з фруктами - 120 грн